Skip to content

Barbershop Rotterdam

Fabian Garcia is met een barbershop in Rotterdam gevestigd in Kralingen. Bij ons kun je terecht voor klassieke kapsels, strakke scheerbeurten en natuurlijk persoonlijke aandacht. Met onze expertise en klassieke stijl, zijn we geen doorsnee barbier. Wij nemen voor elke klant veel tijd en aandacht in onze barbershop te Rotterdam, zodat je met zelfvertrouwen de deur weer uitloopt!

Je kunt bij ons een afspraak maken, maar je kan ook gewoon binnenlopen. Wij zijn jouw persoonlijke barbier waar je met een goed gevoel terecht kunt. De persoonlijke aandacht staat bij onze barbershop in Rotterdam altijd centraal. Met andere woorden, dit betekent dat wij goed naar je luisteren, zodat jij je op je gemak voelt en we geven je persoonlijk advies. Dit zorgt ervoor dat je altijd tevreden bent over het resultaat.

Oldschool kapperszaak

Onze barbershop in Rotterdam is het centrum van de barbier. Een oldschool kapperszaak die zich kenmerkt door de klassieke stijl van ons werk. Met ons vakmanschap gaan we ook graag met jou aan de slag en we nemen daar ruim de tijd voor. Een klassieke knipbeurt duurt zeker een uur en met je baard zijn we al snel een half uur bezig.

Dat combineren bij de barber in Rotterdam? Ook dat is mogelijk. Het kost wel iets meer tijd, maar we garanderen je dat je zeer tevreden met een nieuwe look en stijl de deur uitloopt. We kunnen zowel je kapsel als baard bijwerken, maar ook als je naar iets nieuws op zoek bent kun je bij ons aankloppen. Wij zorgen voor een strakke metamorfose die bij je stijl past!

Barbershop Rotterdam

The Finest Gentlemen’s Place in Kralingen

Hoge mate van vakmanschap

Fabian Garcia heeft zijn vakmanschap opgedaan bij zijn werk voor Schorem en hij treedt ook vaak op als docent bij beginnende barbiers. Daarnaast reist hij geregeld naar Zuid-Amerika om zijn kennis bij te schaven. Kennis die hij daarna kan delen met zijn leerlingen. Wat betekent dit voor jou? De hoogste mate van vakmanschap, een scherp oog voor detail en de laatste ontwikkelingen, dan wel de hoge standaarden binnen het vak, zijn gegarandeerd.

Dit maakt een bezoekje aan onze barbershop in Rotterdam meer dan de moeite waard, omdat je gegarandeerd kwaliteit krijgt. Deze kwaliteit zie je niet alleen terug in het resultaat, maar je zult je ook beter voelen. Goed werk door deze barber uit Rotterdam zorgt voor meer zelfvertrouwen. Boek een afspraak en zorg voor een kapsel dat naadloos aansluit op jouw stijl!

Ervaar een knipbeurt bij de barbier

Als barbier richten we ons altijd op de klant en dat maakt de knipbeurt met alles wat erbij komt kijken tot een unieke belevenis. De aandacht, het volgen van je wensen en het advies dat we geven zorgt voor een strak resultaat waar je altijd blij mee bent. Je zit bij ons op je gemak, geniet van de knip- of scheerbeurt en je gaat met een goed gevoel naar huis! Maak een afspraak in onze barbershop in Rotterdam of kom gezellig een keer langs. Wij gaan met onze passie graag voor je aan de slag.

Old School
Barbershop

TUE • WED • THU

10 – 18

FRIDAY

12 – 21

SATURDAY

9 – 16

SUN • MON

CLOSED