Barber Rotterdam

Barber Rotterdam

Met een klassieke stijl kan Fabian Garcia, dé barber van Rotterdam, zich onderscheiden van andere barbiers. Onze oldschool kapperszaak draait om het geven van persoonlijke aandacht en het aanmeten van een prachtige stijl. Je kunt bij ons van dinsdag tot en met zaterdag terecht, zowel met als zonder afspraak. Wij zorgen altijd voor een prachtig resultaat.

De barber in Rotterdam staat voor stijl, vakmanschap, persoonlijke aandacht en expertise. Dat vertaalt zich naar een resultaat waar jij je goed bij voelt. Wij nemen voor elke klant uitgebreid de tijd, zodat het resultaat geheel naar wens is. Of het nu het creëren van een nieuw kapsel is, of het bijwerken van je baard – wat je ook wilt, wij doen het met veel liefde en passie!

Unieke beleving

Wat deze barber in Rotterdam tot een bijzondere ervaring maakt, is dat je bij ons een unieke beleving mag verwachten. Dat zit hem deels in de persoonlijke aandacht, maar ook onze passie en liefde zul je in alles merken. Wij volgen jou in je wensen, luisteren goed en zorgen voor het resultaat dat bij jouw stijl past. Als klant sta je bij ons in het middelpunt. Wij zijn de barber in Rotterdam waar je gegarandeerd krijgt wat je wenst. Dit zorgt niet alleen voor een mooi kapsel of bijgewerkte baard, het levert ook precies de stijl op die bij je past. We adviseren je tot in detail en zorgen voor een look die goed aansluit bij jouw gezicht en uitstraling. Je zal met zelfvertrouwen onze oldschool barbershop in Rotterdam verlaten.

We weten zeker dat je na afloop met een goed gevoel vertrekt en dat geeft de kappersbeurt nog meer waarde!

Barber Rotterdam

Je kunt altijd bij ons terecht

Je kunt altijd op de bovengenoemde dagen bij de barber in Rotterdam terecht; je kan zo naar binnen lopen! Wil je zeker zijn van een afspraak, dan adviseren we je om een afspraak te maken. Omdat elke klant bij ons centraal staat, komt ‘haast’ niet in ons woordenboek voor. We nemen alle tijd en aandacht om elke klant met vakmanschap te behandelen, want dat zorgt voor die unieke stijl en het zelfvertrouwen!

De barber in Rotterdam Fabian Garcia is dus alles behalve een doorsnee kapperszaak. Wij zijn jouw partner voor een klassiek doch stijlvol kapsel waar je je goed bij voelt. Voor knipbeurten, scheren, bijwerken en meer – wij zijn het adres waar je altijd kan aankloppen! Neem een kijkje in onze galerij om een indruk te krijgen van wat we allemaal kunnen met je haar. Tijd voor een nieuwe look en stijl? Loop dan bij de barber Rotterdam naar binnen of maak een afspraak! Wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en vakmanschap. Je zult absoluut niet teleurgesteld worden en de belevenis op zichzelf is alleen al de moeite waard. Die delen we ook graag met jou! Vandaag nog een afspraak maken? Doe dit direct!