Skip to content

Barber Rotterdam

Jouw persoonlijke barber in Rotterdam

Stijlvol over straat gaan zit hem niet alleen in de kleding. Zeer belangrijk is een strak kapsel en daarvoor kan je bij deze barber in Rotterdam terecht. Fabian Garcia is een klassieke barbier die zich specialiseert in tijdloze haarstijlen met een scherp oog voor detail. Als barber in Rotterdam zijn wij met passie en liefde gericht op het vak en daar pluk jij de vruchten van.

Als je een bezoekje brengt aan onze barbershop in Rotterdam, dan zul je merken dat wij alle aandacht voor je hebben. Wij doen geen lopendebandwerk, maar zien elk kapsel als een uniek project. Dit betekent de hoogste mate van zorg en veel persoonlijke aandacht, zodat je met een prachtig resultaat de deur uitloopt.

Wij nemen de tijd voor een knipbeurt

Fabian Garcia onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht. Voor elke knipbeurt nemen wij ruim de tijd; er staat standaard een uur voor ingepland. Dat is veel langer dan bij een reguliere kapperszaak en dat stelt ons in staat om een prachtig resultaat af te leveren. Terwijl je bij de barber in Rotterdam zit, zullen wij dit uurtje tot een geweldige belevenis maken.

We nemen tijd voor jou, luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een prachtig resultaat. Jij staat bij ons in het middelpunt en wij geven je precies wat je wenst. We geven je nieuw zelfvertrouwen mee, want niet alleen je kapsel staat bij ons centraal. Vanzelfsprekend kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor het bijwerken van je baard.

Bij ons kun je aparte afspraken boeken, maar ook is het mogelijk om alles in één keer te doen. Ook dan nemen we uiteraard de tijd voor je, dus blok het in je agenda. Een combinatie van baard en haar kost al snel anderhalf uur. Dat lijkt lang, maar geen zorgen. Je zult ontspannen in de belevenis die we je bieden en je zult ontzettend tevreden zijn naderhand.

Barber in Rotterdam

The Finest Gentlemen’s Place in Kralingen

Hoge mate van expertise

Bij Fabian Garcia, dé barber van Rotterdam, garanderen we een hoge mate van expertise in een unieke sfeer. De vibe is gelijk te merken als je bij onze barbershop binnenkomt en onze ervaring baseren we op jarenlang werk bij Schorem. Ook is Fabian Garcia een docent op de ‘Old School Barber Academy’. Daarnaast gaat hij jaarlijks tweemaal op reis naar Zuid-Amerika om zijn skills bij te schaven, die hij vervolgens weer met zijn leerlingen kan delen.

Als barber in Rotterdam zijn we daarom geen doorsnee barbier. Jij als klant bent een bijzonder project en wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel onze barbershop verlaat na de persoonlijke behandeling, waarbij we ons op de details richten. Strak werk, oog voor detail en met passie gedaan. Dat is waar Fabian Garcia voor staat. Wij gaan ook graag met jou aan de slag. Maak vandaag nog een afspraak bij deze barber in Rotterdam of kom gewoon een keer langs!

Old School
Barbershop

TUE • WED • THU

10 – 18

FRIDAY

12 – 21

SATURDAY

9 – 16

SUN • MON

CLOSED